Prijava

Prijava

  • Popust na apsolutno sve artikle uključujući bicikle, biciklističku i sportsku opremu minimum 10%! Preko 35 artikala sa popustom do čak 50%! Posetite naše radnje i proverite ponudu po sniženim cenama. Vector, Cara Dušana 70, Novi Sad Vector, Hajduk Veljkova 11 (kod Master centra), Novi Sad
  • Elektro bicikli: kompleti elektomotora za ugradnju na bicikle. Pretvorite Vaš bicikl u elektro-bicikl. Motori snage od 250 do 1000 W.
  • Akcija - snizenje - popust na sve golmanske rukavice.
  • Prodaja trening, takmicarskih i oficijalnih lopti za sve sportove: kosarka, fudbal, odbojka, rukomet...
  • Prodaja stranim kupcima i distributerima
  • Novi bicikli - MTB sa hidraulicnim disk kocnicama, decji sa disk kocnicama, porodicni sa dva sedista

Mali vodič kroz klase menjača na MTB biciklima od dva najveća proizvođača - Shimano i SRAM

Kako bi lakše dobili odgovore na pitanja koji menjač za bicikl odabrati, postavljamo tabelu sa spiskom MTB menjača dva najveća proizvođača - Shimano i SRAM. Menjači su sortirani od najjeftinijih - najosnovnijih na vrhu spiska (Shimano Tourney i SRAM X3) do najskupljih i njakvalitetnijih na dnu spiska - Shimano Deore XTR i SRAM XX1.

Dozvolićemo sebi preporuku da nezahtevni korisnici koji bicikle voze tek par kilometara dnevno po gradu ili po ravnim terenima umerenom brzinom ne moraju uzimati menjače skuplje od Shimano Alivia koji će uz redovno održavanje zadovoljiti sve njihove potrebe.

menjaci Shimano SRAM text

Pretraživač

Korpa

 x 

Prazna korpa

Prijava i registracija

Prijava i registracija